
پارسی سرویس ، خدمات تعمیر پنکه با شش ماه ضمانت و حمل و نقل رایگان را ارائه می دهد تا خیالتان از بابت احتمال خرابی پنکه راحت باشد !
همین الآن جهت دریافت مشاوره رایگان میتوانید از طریق دکمه واتساپ در انتهای صفحه و شماره تماس 09100629850 اقدام کنید .
در این مقاله ابتدا به بررسی انواع پنکه میپردازیم ، سپس ایرادات متداول در انواع پنکه را مورد بررسی قرار می دهیم و سپس چند مدل پنکه با کیفیت از نظر تعمیر کار شرکت را به شما معرفی خواهیم کرد ، با ما همراه باشید .
پَنکه یک فن الکترو مکانیکی است (فرهنگ معین؛ بادبزن برقی) که برای خنک کردن در منازل و ساختمانها فراوان مورد استفاده است. پنکه دارای پرههای اریب است که با چرخیدن خود باعث جابجایی و خنکی هوا میشود گرچه محصول جدیدتر و مشابهی به نام پنکه بیپره وجود دارد که فاقد پره است(این نوع پنکه یک موتور دمنده در بدنه دارد !).
برخی از پنکه ها دارای برد الکترونیک هستند که وظیفه کنترل عملکرد دستگاه را به عهده دارد ، ولی برخی دیگر تنها دارای کلید های مکانیکی برای انجام این کار هستند ، از مزایای پنکه های با برد الکترونیک میتوان به امکان روشن و خاموش کردن از راه دور با کنترل و همچنین وجود تایمر برای خاموش کردن خودکار اشاره کرد ، برخی از پنکه ها دارای حالت کار فن هم هستند که حس بودن در طبیعت را در شما القا میکنند برای این منظور باید از دکمه mode استفاده کنید.امروزه اکثر پنکه های موجود در بازار از این دسته میباشند .
انواع پنکه :
پنکههای خانگی در سه مدل رومیزی، سقفی یا دیواری ساخته میشوند. یکی از کاربردها پنکه در محیطهایی است که به دلیل بالا بودن درصد رطوبت هوا امکان استفاده از کولر آبی وجود ندارد.
پنکه ها همچنین میتوانند ساده و یا مه پاش باشند ، پنکه های مه پاش که بیشتر در ابعاد صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند ، با پاشش قطره های آب در جلوی باد و استفاده از تبخیر آن باعث ایجاد سرما میشوند .این مدل از پنکه ها دارای یک محفظه آب و یک پمپ هستند که آب را از محفظه خارج و درست جلوی پروانه آنرا در هوا پودر میکند تا فرآیند تبخیر هر چه بهتر اتفاق بیوفتد .

قسمتهای مختلف پنکه رومیزی
- موتور، که معمولاً از نوع تکفاز روتور قفسی با راهانداز خازنی دائم و سیمپیچ کمکی است.
- پرههای خنککننده موتور
- پره های بادزننده
- نگه دارنده پره باد زننده
- شبکه سیمی یا محافظ خنککننده و پایه
- صفحه کلید
- کلید ساعتی
- برد کنترل الکترونیکی
- گیربکس و یا موتور الکتریکی برای گردش پنکه به سمت چپ و راست
- برخی از پنکه ها گردش به بالا و پایین هم دارند .

ایرادات معمول در پنکه های رومیزی و ایستاده :
در اینجا به برخی از ایرادات معمول در پنکه رومیزی اشاره میکنیم ، هر گاه دستگاه شما دچار مشکل شد ، برای تعمیر پنکه رومیزی خود فقط کافی است دکمه ثبت درخواست تعمیر را بزنید و فرم مربوطه را تکمیل و سپس دکمه ثبت را بزنید ، تعمیر کاران ما در اولین فرصت با شما برای تعمیر پنکه تماس خواهند گرفت .
با فشار هر یک از کلیدهای پنکه ، فیوز برق منزل را قطع می کند.
پنکه روشن نمی شود.
پنکه کار می کند امّا پروانه دمنده سرعت لازم را ندارد.
حرکت پایه و گردنی پنکه در سرعت های بالا ، فوق العاده زیاد است.
پنکه کار می کند اما چرخش اتومات گردنی به طرفین انجام نمی شود.
موتور صدای هوم می دهد امّا حرکت نمی کند.
تعمیرات پنکه های قدیمی در پارسی سرویس

لازم به ذکر است که متخصصان ما در پارسی سرویس دانش کافی برای تعمیر برد پنکه را دارا میباشند ، در صورتی که دستگاه خود را نزد تعمیرکاران متفرقه ببرید میتواند باعث غیر قابل تعمیر شدن دستگاه شما بشود ، در ضمن ما در پارسی سرویس برای صرفه جویی در هزینه شما بجای تعمیر موتور ، استاتور دستگاه شما را تعویض میکنیم که این خدمت هم فقط در پارسی سرویس ارائه میشود
هم اکنون برای تعمیر پنکه خود فرم ثبت درخواست تعمیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در اولین فرصت برای تعمیر دستگاه شما با شما تماس بگیرند .
